الصفحه الرئيسيه

border=

الأحد، 17 يناير، 2010

طريقة عمل مخلل الفلفل الحار بالمنزل بطريقه سهله





المقادير :

كيلو فلفل صغير حار
نصف كيلو ليمون
ثلاث ملاعق كبيرة ملح
زيت زيتون

الطريقة :

يغسل الفلفل الحار ويقطع إلى قطع متوسطة
يقشر الليمون الحامض ويقطع إلى قطع صغيرة جداً
يخلط الفلفل والليمون ويضاف لهم الملح ويترك حوالي نصف ساعة
يوضع الخليط في وعاء زجاجي ويضاف له زيت الزيتون .

7 التعليقات:

غير معرف يقول...

هو الفلفل المخلل بيتسلق ولا لاء

manal zahran يقول...

اهلا ياقمر الفلفل مش بيتسلق بس لو حبيتى تسلقيه بتاكليه بعدها على طول يعنى بيكون مخلل سريع ودى طريقته
اسلقى الفلفل نصف سلق يعنى حوالى خمس دقايق بعد الغليان مع وضع ملح في ماء السلق ثم يصفى تجهزى ماء وملح وخل وكمون وتوم مفروم وحبة شطة حسب الرغبة ويوضع في إناء يغلق ويؤكل منه تاني يوم

غير معرف يقول...

احلي طريقة واسهل طريقة

غير معرف يقول...

اووووووووووووووووووووو ررررررررائع

غير معرف يقول...

احلى طريقة يسلمو ايدن الي عملوا

غير معرف يقول...

ممكن نستعمل الخل بدل الليمون ؟
كم كمية الخل؟

غير معرف يقول...

كيف عمل مخلل الخيار

إرسال تعليق

فيديوهات لصنع احلي اكسسوارات من الخرز والكريستال